Ondernemingen

Ondernemingen

Ondernemingszaken via MAAT notaris

Ben je ondernemer en op zoek naar professioneel juridisch advies voor jouw bedrijf? Bij MAAT notaris in Halsteren, gemeente Bergen op Zoom begrijpen we dat ondernemerschap gepaard gaat met een breed scala aan juridische vraagstukken. Ons toegewijde team van experts in ondernemingsrecht staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij alle juridische aspecten van jouw onderneming.

Welke diensten bieden wij aan?

Ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied dat de basis vormt voor alle zakelijke transacties en interacties.

Onze diensten diensten op het gebied van ondernemingsrecht zijn:

  1. Oprichting en rechtsvormkeuze: Bij het starten van een onderneming is het kiezen van de juiste rechtsvorm essentieel. Wij adviseren je graag over de verschillende opties en helpen je bij het oprichten van een BV, NV, eenmanszaak of VOF, zodat jouw bedrijf op de juiste manier van start gaat.
  2. Contracten en overeenkomsten: Het opstellen van heldere en rechtsgeldige contracten is van vitaal belang om geschillen in de toekomst te voorkomen. Onze ervaren juristen zorgen voor waterdichte contracten die jouw belangen beschermen.
  3. Fusies en overnames: Denkt je eraan om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een fusie of overname? Ons team begeleidt je door het complexe proces en zorgt voor een soepele overgang.
  4. Aandeelhoudersovereenkomsten: Als je samen met anderen een onderneming start, is een aandeelhoudersovereenkomst van essentieel belang om de rechten en verantwoordelijkheden van alle partijen vast te leggen.

Hoe kan MAAT notaris u helpen?

Als opvolger van notaris Fikkers heeft notaris Caroline de Maat een lange traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid in de gemeente Bergen op Zoom. Onze experts op het gebied van ondernemingsrecht hebben een bewezen staat van dienst in het begeleiden van ondernemers uit diverse sectoren. Wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw bedrijf.

Wil je dat wij samen met jou de juiste rechtsvorm kiezen en jouw nieuwe bedrijf starten? Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.