Samenlevingscontract

Samenlevingscontract

Samenlevingsovereenkomst laten opstellen bij MAAT notaris

Zijn jullie een koppel dat samenwoont of ben je van plan om samen te gaan wonen met jouw partner? Overweeg je een samenlevingscontract af te sluiten om jouw rechten en verplichtingen op een juridisch bindende manier vast te leggen? Dan ben je bij MAAT notaris aan het juiste adres. Als notariskantoor in Halsteren, gemeente Bergen op Zoom, bieden wij professionele en op maat gemaakte diensten om je te helpen bij het opstellen van een samenlevingscontract dat past bij jouw specifieke situatie. Wij maken deze akte in begrijpelijke taal, waar MAAT notaris om bekend staat.

Waarom een samenlevingscontract?

Een samenlevingscontract, ook wel een samenlevingsovereenkomst genoemd, is van belang voor stellen die ongehuwd samenwonen. In een samenlevingsovereenkomst worden de onderlinge rechten en plichten geregeld. Zonder een samenlevingscontract kunnen zich onverwachte situaties voordoen.

In een samenlevingsovereenkomst leg je vast wat van wie is en wie welke lasten moet dragen. Een samenlevingscontract biedt een solide juridische basis en kan discussies en conflicten in de toekomst voorkomen.

MAAT notaris regelt het

Als notaris in de gemeente Bergen op Zoom begrijpen wij dat elk stel unieke behoeften heeft en elke situatie anders is. Onze deskundige notaris, Caroline de Maat, heeft ruime ervaring in het opstellen van samenlevingscontracten die volledig voldoen aan de wensen van de cliënten. Bij MAAT notaris streven we naar persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid bij het behandelen van jouw zaak.

Onze diensten gaan verder dan alleen het opstellen van een standaard samenlevingscontract. We nemen de tijd om naar je te luisteren, jouw situatie te begrijpen en je te adviseren over de beste juridische oplossingen voor jouw specifieke omstandigheden.

Jullie samenlevingsovereenkomst

Willen jullie weten hoe jullie afspraken in een samenlevingscontract kunnen worden vastgelegd om onenigheid in de toekomst te voorkomen? Aarzel niet om contact op te nemen met MAAT notaris. Ons team staat klaar om jullie te begeleiden bij het opstellen van jullie samenlevingscontract en al jullie vragen hieromtrent te beantwoorden.

Wil je dat wij jouw samenlevingscontract opstellen of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Brochures: extra informatie

Samen verder
Soms sluiten wettelijke regelingen niet aan op wat jullie samen wilt regelen. Laat dan de notaris jullie wensen op papier zetten. Lees in deze brochure hoe dat gaat.
download pdf