Onroerend goed

Onroerend goed

De eigen woning is voor veel mensen kostbaarste en meest belangrijke bezit. Voor het kiezen van een geschikte woning en de passende financiering ga je dan ook niet over één nacht ijs.

Als de ideale woning is gevonden en de daarbij passende financiering is geregeld, dan moeten de eigendomsoverdracht en de hypotheek nog worden vastgelegd in een notariële akte. Dit is een wettelijke verplichting.
Het is overigens een heel goed systeem, want dit systeem biedt de nieuwe huiseigenaar 100% garantie en zekerheid dat de woning ook zonder twijfel zijn of haar eigendom wordt.

Voordat de akten getekend kunnen worden, wordt veel juridisch werk gedaan. Het meeste werk gebeurt achter de schermen. U merkt er dus verder niets van. Elke zaak wordt door een geroutineerde professional behandeld. Hij of zij zorgt dat alles van begin tot het eind goed en plezierig geregeld wordt.

Wij doen en kunnen uiteraard veel meer dan alleen maar woningen overdragen en hypotheken vastleggen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld appartementensplitsing of het begeleiden van bouwprojecten en het opstellen van koop – aannemingsovereenkomsten, het opstellen van huurovereenkomsten en het regelen van woningveilingen of het op naam stellen van schepen en vliegtuigen.

Ons zeer ervaren onroerend goed team zorgt voor een vlekkeloze afwikkeling en houdt alle touwtjes strak in handen, zodat u ervan verzekerd bent dat alles goed geregeld is.

U kunt bij ons terecht voor:

  • koop en leveringen eigen woning en ander onroerend goed
  • hypotheken
  • verdelingen
  • splitsing in appartementsrechten
  • veilingen
  • huurovereenkomsten
  • teboekstelling schepen en vliegtuigen

Als u meer hierover wilt weten neem dan gerust contact met ons op, of vraag een brochure (pdf) aan. Je kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en u laten verrassen door onze scherpe tarieven.